nl
Nanotech Expo 2024

Agenda

31 januari 2024 - 2 februari 2024
Extern evenement Tokyo (JA)

Nanotech Expo 2024

De Nanotech Expo is 's werelds grootste internationale tentoonstellingsconferentie over nanotechnologie die jaarlijks wordt gehouden in Tokyo Big Sight in Tokyo, Japan. Van 31 januari t/m 2 februari vind deze plaats.

Meer informatie

Over de conferentie

De conferentie trekt bedrijven en onderzoekslaboratoria aan op verschillende gebieden in heel Japan en van over de hele wereld: intelligente en multifunctionele materialen van hoge kwaliteit, farmaceutische producten, cosmetica, zeer nauwkeurige mechanische apparatuur, halfgeleiders, elektronica, automatisering, milieu, energie en vele andere. Jaarlijks bezoeken ongeveer 50.000 mensen de conferentie.

Deelname aan het Holland paviljoen

Nederland en Japan zijn belangrijke en innovatieve spelers op de Deeptech-gebieden Semiconductors, Quantum Technology en Integrated Photonics. Groeiende markten en industrieën bieden veel mogelijkheden voor samenwerking tussen de twee gelijkgestemde landen.

De afgelopen drie jaar hebben het Ministerie van Economische Zaken, RVO, de Nederlandse Ambassade in Japan, Quantum Delta NL, Photon Delta NL, High Tech NL, Oost-NL, BOM en Brainport, ondersteund door het bedrijfsleven en de onderzoeksgemeenschap, de handen ineen geslagen om relaties met Japanse tegenhangers te ontwikkelen. 

In september gingen de voorbereidingen van start voor een meerjarig Deeptech-programma gericht op Japan. Deze inspanning wordt ondersteund door RVO en heeft tot doel een publiek-private samenwerking (PPP) op te zetten voor geselecteerde onderwerpen.

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn