Nieuws Automotive MKB innovatie PPS financiering Mobiliteit Duurzaamheid

De Automotive Week 2023 (16 t/m 19 april) is dé hotspot als je op de hoogte wil blijven van de laatste Europese ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en als je je netwerk in onze mobiliteitssector wil uitbreiden. Innovatieve technologieën en de juiste vaardigheden worden steeds belangrijker om de wereld van mobiliteit slim, veilig en duurzaam te maken.

In het hart van de Brainport regio, op de Automotive Campus in Helmond, opent RAI Vereniging de deuren voor het internationale publiek om de mobiliteit van de toekomst te ervaren. De Automotive Week biedt een exclusief kijkje in de keuken voor toekomstig talent, professionals, overheden en kennisinstellingen.

Een ware belevenis

RAI biedt een internationaal publiek een 'kijkje achter de schermen' van de huidige ontwikkelingen. De Automotive Week biedt de mogelijkheid om de mobiliteitsoplossingen van de toekomst te ervaren met vele demonstraties en een open dag voor studenten, carrièreswitchers, changemakers en innovatieliefhebbers, genaamd The Talent Fair.

Tijdens deze dagen zien en ervaren bezoekers interessante (tussen)resultaten van grote en kleine innovaties.

Meer informatie en opgeven om demo of innovatie te tonen

Nieuws Automotive MKB innovatie PPS financiering Mobiliteit Duurzaamheid