Duurzaamheidsfabriek | Dordrecht

ZIE 2020

Mensgerichte technologie in harmonie

ZIE 2020 richt haar pijlen op 'Mensgerichte Technologie'. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken.

ZIE 2020 vindt dit jaar op drie data plaats: 15 september, 15 oktober en 16 november, van 14:30 tot 18:30 uur, Duurzaamheidsfabriek Dordrecht. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om per event maximaal 50 personen fysiek te laten deelnemen. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet. 

Bij elk ZIE-event wordt er dieper ingegaan op het centrale thema. 

ZIE 2020 - 15 oktober: Mensgerichte technologie: de invloed op de mens

  • Met gastspreker Michel van Dartel, lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.
  • De themasessie richt zich op Digitale Transformatie met Augmented Reality. Augmented Reality biedt toegevoegde waarde bij de verbetering van de productiecapaciteit, kwaliteit, veiligheid en werkplezier.

Bedrijvenmarkt

Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van Holland Instrumentation zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

ZIE 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech.

 

Meer informatie over ZIE 2020