‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk in je browser

SAVE THE DATE   

Holland High Tech nieuwsbrief
Holland High Tech EVENT 2022 | 1 november

Samen duurzaam & toekomstbestendig innoveren

1 november | 13.00 - 18.00 uur | Amersfoort

De urgentie om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen was nooit eerder zo groot. Samen werken we aan technologieën om de uitdagingen duurzaam aan te pakken: slimme Nederlandse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Dat noemen we toekomstbestendig innoveren. Duurzaamheid stimuleert innovatie. Hoe staan we er voor? Waar liggen kansen? Dat en meer delen we tijdens het Holland High Tech EVENT, hét jaarlijkse moment om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Samen de diepte in met collega’s uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Ben je er dit jaar (weer) bij?

Kennis | Kansen | Netwerk

Samen vormen we een ecosysteem van innovatie. Tijdens dit interactieve middagevent geven we je inzicht in de nieuwste innovaties, programma’s en proposities voor de derde ronde van het Nationaal Groeifonds. We delen concepten, projecten en strategieën om innovatie te versnellen en bij te dragen aan de noodzakelijke veranderingen voor een duurzame economie én maatschappij. Doe mee en verbreed jouw innovatieve perspectief.

Klik hier voor de eventpagina

Aanmelding & programma

Informatie over het interactieve programma en de parallelsessies volgt. Aanmelden kan vanaf september.

Locatie: De Rijtuigenloods, Amersfoort

Dit industrieel erfgoed ligt naast station Amersfoort Centraal. Wij moedigen iedereen aan om met de trein te komen.

In samenwerking met Industriepartners

Dit event wordt mede georganiseerd door Holland High Tech industriepartners: Brainport Industries, CompositesNL, FME, High Tech NL, Koninklijke Metaalunie, Lucht- en Ruimtevaart Nederland, Mikrocentrum, Minacned, Netherlands Aerospace Group, NIDV, NL Space, PhotonicsNL, RAI Automotive Industry NL

Nieuws

30 juni 2022

Save the date: Holland High Tech EVENT 2022 | 1 november

Bekijk al het nieuws

Agenda

1 november 2022

Event

Holland High Tech evenement

Holland High Tech EVENT 2022

Bekijk de volledige agenda