nl

Terugblik

Holland High Tech
EVENT 2022

Hoe staan we er voor? Waar liggen kansen? Dat en meer deelden we tijdens ons Holland High Tech Event 2022, hét jaarlijkse moment om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Kijk en lees hier de terugblik van ons event, met inhoud van de plenaire keynote, de presentaties en videoverslagen van de acht interactieve parallelsessies en de schermpresentaties. 

Snel naar

 

HHT EVENT 2022 in video & presentaties

VERSLAGEN INTERACTIEVE PARALLELSESSIES

Wij zijn tijdens onze interactieve parallelsessies samen de diepte in gegaan met collega’s uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. De verslagen van deze acht sessies met video's, powerpoints en artikelen volgen binnenkort.

SCHERMPRESENTATIES

THEMA HOLLAND HIGH TECH EVENT 2022

Samen duurzaam & toekomstbestendig innoveren

De urgentie om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen was nooit eerder zo groot. Samen werken we aan technologieën om de uitdagingen duurzaam aan te pakken: slimme Nederlandse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Dat noemen we toekomstbestendig innoveren. Duurzaamheid stimuleert innovatie.

Kennis | Kansen | Netwerk

Samen vormen we een ecosysteem van innovatie. Tijdens ons interactieve middagevent geven we je inzicht in de nieuwste innovaties, programma’s en proposities voor de derde ronde van het Nationaal Groeifonds. We delen concepten, projecten en strategieën om innovatie te versnellen en bij te dragen aan de noodzakelijke veranderingen voor een duurzame economie én maatschappij. Meedoen verbreed jouw innovatieve perspectief.

In samenwerking met industriepartners

Dit event wordt mede georganiseerd door Holland High Tech industriepartners: