Holland High Tech
EVENT 2022 | 1-11-2022

Hoe staan we er voor? Waar liggen kansen? Dat en meer delen we op 1 november tijdens het Holland High Tech Event, hét jaarlijkse moment om elkaar te ontmoeten en te inspireren. We nodigen je graag uit om samen de diepte in te gaan met collega’s uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. Ben je er dit jaar (weer) bij?

Samen duurzaam & toekomstbestendig innoveren

De urgentie om oplossingen te vinden voor maatschappelijke uitdagingen was nooit eerder zo groot. Samen werken we aan technologieën om de uitdagingen duurzaam aan te pakken: slimme Nederlandse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Dat noemen we toekomstbestendig innoveren. Duurzaamheid stimuleert innovatie.

Kennis | Kansen | Netwerk

Samen vormen we een ecosysteem van innovatie. Tijdens dit interactieve middagevent geven we je inzicht in de nieuwste innovaties, programma’s en proposities voor de derde ronde van het Nationaal Groeifonds. We delen concepten, projecten en strategieën om innovatie te versnellen en bij te dragen aan de noodzakelijke veranderingen voor een duurzame economie én maatschappij. Doe mee en verbreed jouw innovatieve perspectief.

Aanmelding open!

Aanmelden kan via deze link.

 Ja, ik kom!

Programma | 1-11-2022

INTERACTIEVE PARALLELSESSIES

Samen de diepte in met collega’s uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden, dat doen we ook tijdens onze interactieve parallelsessies. We hebben acht sessies waaruit je kan kiezen. Hier het overzicht van alle sessies.

In het aanmeldformulier kun je een keuze maken voor één van de acht sessies. Je kunt je keuze tot 24 oktober wijzigen.

In samenwerking met industriepartners

Dit event wordt mede georganiseerd door Holland High Tech industriepartners: