‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk in je browser
Holland High Tech nieuwsbrief
Holland High Tech | Update december 2022

It’s (almost) a wrap! Holland High Tech kijkt terug op een prachtig 2022: vol innovaties in hightech, relevante ontwikkelingen in Nederland én internationaal, samen met onze inspirerende partners. In februari geven we je een terugblik op 2022 in ons jaaroverzicht en kijken we meteen vooruit naar een jaar vol verandering: 2023.

Voor nu wenst team Holland High Tech je fijne feestdagen en een goede start van een nieuw jaar vol innovatie, sterke hightech en prachtige nieuwe ontwikkelingen. Samen maken we innovatie mogelijk!

Metaalprinten | EVENT 2022

Er is al veel mogelijk met 3D-printen in metalen. Hoog tijd voor toepassingen die de specifieke karakteristieken van deze technologie benutten. Naast de kansen en beperkingen van 3D-printen is het ook zaak te kijken naar integratie ervan in de keten. Dit biedt mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het in korte tijd produceren van unieke exemplaren in serie en gereedschap zonder afhankelijkheid van Azië. Deelnemers aan het Holland High Tech EVENT gingen met experts van Fontys, Windesheim en Saxion in gesprek. 

Lees het volledige artikel en bekijk het videoverslag en de presentatie van deze sessie hier.

Meer vrouwen in techniek | EVENT 2022

Nederland staat bekend als ruimdenkend en vooruitstrevend. Maar het aantal vrouwen dat in onze technieksector werkt is schrikbarend laag. Zij krijgen vaak te maken met vooroordelen. Joanne Meyboom, directielid Siemens, heeft aan den lijve ondervonden hoe volhardend je moet zijn om als vrouw in de techniek hogerop te komen. Zij deelt tijdens het Holland High Tech EVENT samen met andere experts haar aanpak: "Stel duidelijke targets voor het aantal vrouwen in je bedrijf en zet een vrouwelijke manager op een hogere positie. Investeer in netwerken waar veel vrouwen lid van zijn.”

Lees het volledige artikel en bekijk het videoverslag en de presentatie van deze sessie hier.

Nieuws

Holland High Tech nieuwsbrief

Gezocht: twee communicatieadviseurs 

Ken je iemand met hart voor hightech en innovatie, die goed is in communicatie en die wil meewerken aan een betere maatschappij? Waarvan de ogen gaan glimmen als we het hebben over quantumcomputers, organ-on-a-chip, drones die op metaalmoeheid scannen, cybersecurity of wavers? Tip die dan meteen, want wij zoeken een fulltime medior en junior communicatie.

Vacature medior communicatieadviseur
Vacature junior communicatieadviseur

Agenda

alt_text
12 januari 2023

Event

Extern evenement

Photonics in Health

31 januari 2023

Internationalisering

Holland High Tech evenement

Photonics West 2023: PhotonicsNL, PhotonDelta & Holland High Tech

31 januari 2023

Informatiebijeenkomst

Extern evenement

Informatiebijeenkomst Vraaggedreven Partnerschappen voor Consortia 2023 (KIC)