nl
Informatiebijeenkomst Vraaggedreven Partnerschappen voor Consortia 2023 (KIC)

Agenda

31 januari 2023, 11:00 - 12:00
Extern evenement Online

Informatiebijeenkomst Vraaggedreven Partnerschappen voor Consortia 2023 (KIC)

NWO stelt financiering beschikbaar voor kennisinstellingen die samen onderzoek willen doen met publieke en private cofinanciers. Via de call for proposals ‘Vraaggedreven Partnerschappen voor Consortia 2023 (KIC)’ kan een gedeelde kennis- en/of ontwikkelvraag worden opgepakt. De online informatiebijeenkomst op 31 januari 2023 biedt achtergrondinformatie en ruimte voor vragen. Deze bijeenkomst staat open voor professionals verbonden aan kennisinstellingen en publieke en private organisaties. 

Doel van de Call

Voor de call for proposals ‘Vraaggedreven Partnerschappen voor Consortia 2023 (KIC)’ is NWO op zoek naar kennisinstellingen die samen met publieke en private cofinanciers onderzoek willen doen naar een gedeelde kennis- en/of ontwikkelvraag die past binnen één of meerdere Kennis- en innovatieagenda’s (KIA’s). Deze call maakt deel uit van het NWO-onderzoeksprogramma Kennis- en Innovatieconvenant (KIC), gericht op baanbrekende innovatieve oplossingen met maatschappelijke en economische impact.

In deze call for proposals kunnen consortia minimaal 1.500.000 en maximaal 5.000.000 euro aan NWO-financiering aanvragen. Daarmee financiert NWO maximaal 50% van het totale cash-deel van het projectbudget; de rest van de financiering dient te worden ingebracht via cofinanciering van publieke en private partijen.

Bekijk de call for proposals

De online informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 31 januari, om 11.00-12.00. De voertaal voor deze bijeenkomst is Engels.

Aanmelden bijeenkomst

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!