KIA Sleuteltechnologieën Nieuws PPS financiering

Met een nieuwe generatie hightech equipment de wereld beter maken voor onze toekomstige generatie mensen: onze kinderen. Wil je daaraan meewerken? Dan is deze functie bij Groeifondsprogramma  NXTGEN HIGHTECH wellicht iets voor jou. Zij zoeken een kandidaat met een achtergrond en een netwerk in de Nederlandse hightech industrie, en ervaring of aantoonbare affiniteit met het opzetten en/of coördineren van publiek-private samenwerkingsprogramma's en projecten. Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, en tegelijkertijd een helikopter overzicht heeft. 

Het NXTGEN HIGHTECH programma gaat ultra-nauwkeurige, hoogtechnologische machines en apparatuur ontwikkelen. Hightech equipment die én bijdraagt aan het concurrentie- en verdienvermogen in Nederland én werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie, gezondheid, veiligheid en voeding.

Dit zevenjarig programma van bijna € 1 miljard gaat in samenwerking met meer dan 340 partners in meer dan 60 projecten de Nederlandse hightech sector een impuls geven. Het doel? In Nederland een internationaal toonaangevend ecosysteem voor hightech equipment realiseren, dat in ieder geval tot de top drie van Europa behoort. 

De directeur operations krijgt een uitdagende en verantwoordelijke functie, en wordt onderdeel van het directieteam NXTGEN HIGHTECH en spin in het web met betrekking tot communicatie met de verschillende stakeholders zoals de projectleiders, domeintrekkers, de overheid - RVO en EZK, en de kennisinstellingen.

Reageren kan tot en met 8 januari 2023.

Meer informatie

 

KIA Sleuteltechnologieën Nieuws PPS financiering