en
Matchmaking KIC 'Next Generation High Tech Equipment'

Calendar

31 March 2022, 14:00 - 17:00
External event Online

Matchmaking KIC 'Next Generation High Tech Equipment'

NWO nodigt deskundigen uit op het gebied van sleuteltechnologieën om samen te werken in onderzoek. De toekomstige publiek-private consortia gaan onderzoek doen naar de optimale integratie van de fysieke en digitale component die centraal staan bij een cyber-physical systeem. Op 31 maart 2022 vindt er een matchmaking plaats waarin initiatiefnemers hun projectinitiatief pitchen om hun publiek-private consortium te vormen.

Thema

Sleuteltechnologieën zijn technologieën met een breed toepassingsgebied of bereik in innovaties en zijn essentieel bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. De KIC-call ‘Next generation high tech equipment’ focust op de integratie van de fysieke en digitale component die centraal staan bij een cyber-physical systeem. Daarbij gaat het voornamelijk, maar niet uitsluitend, om de sleuteltechnologieën:

  • Digitale technologieën (zoals: kunstmatige intelligentie, big data, data analytics)
  • Engineering- en fabricagetechnologieën  (zoals: sensoren, optomechatronica en robotica)

Een belangrijk onderdeel van onderzoek binnen dit programma is om het werkende principe en de haalbaarheid van de nieuw te ontwikkelen technische kennis aan te tonen middels een fysiek demonstratiemodel, een zogenaamde ‘demonstrator’.

Waarom wil je meedoen op 31 maart?

Voor deze matchmaking hebben onderzoekers de mogelijkheid gehad om een initiatief in te dienen waarin hun plan voor een project beschreven staat. De aangemelde initiatieven zijn vanaf 17 maart te bekijken. De initiatiefnemers pitchen tijdens de matchmaking hun voorstel en wijden daarbij uit over de partners die ze zoeken.

Tijdens de matchmaking krijg je niet alleen de mogelijkheid je consortium te vormen, ook zal er een presentatie worden gegeven hoe je de Impact Plan Benadering het beste toe kan passen voor dit type onderzoek. De voertaal van de online matchmakingbijeenkomst is Engels.

Meer informatie en aanmelden

 

Follow us on LinkedIn

We share more news and events via our LinkedIn page.

Go!