Internationalisation News Sustainability

De Nederlandse industrie presenteert zich van 30 mei tot en met 2 juni op de Hannover Messe

Met een gezamenlijke publiek-private presentatie en collectief programma onder de titel ‘Integrating industries for a smart sustainable future’ laten Nederlandse bedrijven en brancheorganisaties daar zien hoe door nauw (internationaal) samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kunnen worden ontwikkeld.

Bron: Link Magazine

‘Samen met onze strategische partners in Duitsland en binnen Europa ontwikkelen we slimme geïntegreerde waardenetwerken die ons in staat stellen om producten energie-efficiënt te maken, te onderhouden en te recyclen. Deze netwerken bieden Europa op belangrijke control points autonomie en technologisch leiderschap’, aldus een woordvoerder van het organiserende FME.

Bedrijven en organisaties die zich presenteren in het paviljoen:

Het NL Paviljoen wordt georganiseerd door Holland High Tech partners FME en Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München. Zij zetten zich in om rond de Hannover Messe zo veel mogelijk publiciteit te maken over de deelnemers aan het NL Paviljoen. Ook zullen diverse (internationale) delegaties het paviljoen bezoeken.

Meer informatie

Internationalisation News Sustainability