Nieuws Luchtvaart Ruimtevaart KIA Veiligheid Systeem Engineering MKB innovatie Veiligheidstechnologie Veiligheid

Op woensdag 1 november maak je kennis met de defensie-industrie waarbij sprekers vanuit o.a. het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, ministerie van Defensie, en de industrie je meer vertellen over mogelijkheden voor funding en technologie ontwikkelingen. 

Lees verder

Nederland heeft hoogwaardige technologische bedrijven in verschillende domeinen. NLR nodigt deze bedrijven uit om op 1 november kennis te maken met defensie industrie, gerelateerde funding mogelijkheden, en technologie ontwikkeling.

Programma

De Defensie-industrie dag zal plaatsvinden op de NLR locatie Marknesse. Naast een tour langs de onderzoeks- en testfaciliteiten van NLR zullen er sprekers zijn vanuit o.a. het ministerie van Defensie, ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en de industrie. De dag wordt beëindigd met een interactieve speeddate sessie en borrel. De taal van deze bijeenkomst is Nederlands.

Voor wie?

De NLR Defensie-Industrie dag is voor bedrijven die zich bezighouden met de volgende onderwerpen:

  • Advanced Manufacturing
  • Training & Simulatie
  • Digitaliseren
  • Operationele beschikbaarheid
  • Air & Space Power

Aanmelden kan tot 19 oktober 2023.

Meld je nu aan

Let op: De NLR Defensie-industrie dag stond oorspronkelijk gepland stond op 8 juni 2023, maar is gewijzigd naar woensdag 1 november.

Nieuws Luchtvaart Ruimtevaart KIA Veiligheid Systeem Engineering MKB innovatie Veiligheidstechnologie Veiligheid