nl
Automatica 2023

Agenda

27 juni 2023 - 30 juni 2023
Extern evenement Messe München (D)

Automatica 2023

Automatica & LASER World of PHOTONICS komen in 2023 samen! Van 27 tot en met 30 juni 2023 vinden de twee toonaangevende evenementen tegelijkertijd plaats in München (Trade Fair Center Messe). Gevolgd door een gelijktijdige herhaling onder één dak om de twee jaar.

Nederland presenteert zich succesvol al jaren onder de propositie van de Holland branding: “Je moet in Nederland zijn voor oplossingen voor internationale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.”

In navolging op de succesvolle deelname aan Automatica 2022 gaat op verzoek van verschillende partijen uit de markt, High Tech NL’s clusters Holland Robotics ook op Automatica 2023 een gezamenlijk Holland paviljoen. Als Nederlands collectief tonen we zo dat de Nederlandse roboticasector de juiste partner is op het gebied van robotica- en automatiseringsoplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. Hiermee maken we de kracht van de Nederlandse roboticasector zichtbaar: het creatief samenwerken tussen de producenten van eindproducten en de toeleverketen. Om krachtiger over te komen, wordt het paviljoen gepresenteerd met de Holland branding.

Meer informatie

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn