nl
AutoMEETive 2023

Agenda

11 december 2023
Extern evenement Automotive Campus Helmond (NL)

AutoMEETive 2023

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Het AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event 2023 op 11 december, het meest inspirerende mobiliteitsevenement van het laatste kwartaal van dit jaar! Dit jaarlijkse evenement brengt de Nederlandse auto-industrie en mobiliteitsbranche samen, met een speciale focus op de visie van de nieuwe generatie nationale en internationale werknemers.

Meer informatie

Deze opkomende generatie brengt niet alleen frisse ideeën met zich mee, maar legt ook een sterke nadruk op duurzaamheid en innovatie. Ze omarmen circulariteit door te streven naar herbruikbare materialen en minder afval in de autosector. Decarbonisatie staat hoog op hun agenda, waarbij ze zich inzetten voor schone energie en het verminderen van CO2-uitstoot, in lijn met hun milieubewuste waarden. Bovendien omarmen ze digitalisering als een middel voor technologische vooruitgang en innovatievere, meer verbonden mobiliteitsoplossingen.

Deze nieuwe generatie werknemers staat klaar om een duurzamere en innovatievere toekomst in de auto-industrie vorm te geven. Mis het niet en ontdek hoe zij de normen verleggen op het AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event!

Programma

  • 10.30 Optioneel: yDrive presentatie (Final Event yDrive Project)
  • 11.30 Inloop AutoMEETive met lunch
  • 12.30 AutoMEETive 2023, met gastsprekers: Frits van Bruggen (Voorzitter RAI Vereniging), Ingo Olschewski (Hoofd Strategie & Consulting bij RWTH, Aken), Hendrik-Jan Guitink (Partner bij AIMS International - Nederland)
  • 14.00 Algemene Ledenvergadering RAI Automotive Industry NL
  • 15.00 Kleine beursvloer om te netwerken en de nieuwe generatie te ontmoeten
  • 15.30 Drankjes en hapjes + mogelijkheid voor yDrive presentatie (Final Event yDrive Project)
  • 16.00 Presentatie InMotion
  • 16.30 Presentatie TU/ecomotive
  • 18.00 Einde evenement

Registreer je nu voor het AutoMEETive 'Next Generation' Winter Event via onderstaande link en laat je inspireren door de toekomst van de auto-industrie!

Let op! De gesproken taal tijdens dit evenement is Engels.

Aanmelden

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn