nl
Automotive week 2023: Battery Track

Agenda

19 april 2023, 11:00 - 18:00
Extern evenement Automotive Campus Helmond (NL)

Automotive week 2023: Battery Track

De battery track

De battery track vindt plaats op de Automotive Week 2023, georganiseerd door het Battery Competence Cluster – NL. Woensdag 19 april staat in het teken van zero emissie mobiliteit. De Battery Track begint met de debattafel waar we ons zullen richten op batterij-inzetscenario's en waar waterstof mogelijk de betere oplossing is. Dit wordt gevolgd door twee interessante verdiepingen:

  • Batterijen van de volgende generatie: technologisch perspectief op de ontwikkeling van batterijcellen van de volgende generatie, met name voor zware toepassingen.
  • De impact van de nieuwe EU-batterijverordening: met een introductie van de nieuwe verordening, de impact die deze heeft op de auto-industrie en hoe geavanceerde data en algoritmen een belangrijke rol spelen.

Het evenement biedt ook live demonstraties van batterij-, waterstof- en groene mobiliteitsorganisaties, met de nieuwste producten, diensten en oplossingen van toonaangevende bedrijven in de branche. De batterijtrack wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Programma

11:00 uur: De battery track

18:00 uur: Netwerkborrel

Meer informatie

 

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!