nl
Dutch Innovation Days

Agenda

11 mei 2023 - 13 mei 2023
Extern evenement Enschede (NL)

Dutch Innovation Days

Dutch Innovation Days (DID) is het jaarlijkse innovatiefestival van Dutch Innovation Organisation. Het doel: drie dagen lang een vuurzee aan ideeën te laten laaien en Enschede zo op te lichten. Dit doen ze via Magic Minds, sprekers, talenten, kunstenaar, ondernemers, studenten en professionals. Zij vormen de stevige architectuur waarmee het ijzer van de toekomst wordt gesmeden. De derde editie van dit festival vindt op 11, 12 en 13 mei plaats in Enschede.

Drie dagen innovatie

Drie dagen lang is het ijzer heet genoeg om nieuwe ideeën te smeden. Met vijf ambassadeurs voor Food, Fashion, Health, Energy en Waste, 50 sprekers, 30-plus partners en 15 locaties, gedurende vijf dagen in Enschede. Dat doen ze in allerlei vormen. Met een exposities, talks en Deep Dives, een catwalkdiner en tafeldiscussies.

De derde editie van dit festival op 11, 12 en 13 mei in Enschede, viert DID innovatie in al haar vormen. DID bestaat uit een conferentie, workshops, een expositie en zeven ‘Wunderkammers van de 21e eeuw’. De grote kerk, Concordia en het Wilminktheater zijn de podia. Maar ook in U-connect, het oude V&D-gebouw en op de oude markt gebeurt van alles!

Meer informatie & programma

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!