nl
Dutch Technology Festival

Agenda

8 juni 2023 - 10 juni 2023
Extern evenement Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven (NL)

Dutch Technology Festival

Op 8 en 9 juni staat Dutch Technology Festival in het Klokgebouw en op diverse hotspots in de Brainportregio op de agenda. Tijdens Dutch Technology Festival kunnen jongeren zien en beleven dat technologie fun is én oplossingen biedt voor maatschappelijke uitdagingen in health, mobility, food, security en energy.

8 & 9 juni: Het Klokgebouw transformeert tot hightech experience

De vraag naar technisch talent is groot. In alle sectoren. Op elk niveau. Voor technische denkers en doeners zijn de mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de tech-sector eindeloos. In het Klokgebouw Eindhoven ga je op 8 en 9 juni technologie proeven, ervaren, beleven en ontdekken. En je krijgt meteen een beeld welke studie hier dan bij hoort!

10 juni: High Tech Ontdekkingsroute

Hightech is een belangrijke pijler voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert topprestaties waar we in onze regio trots op zijn. Tijdens het festival zetten bedrijven en kennisinstellingen op 10 juni hun deuren wagenwijd open. Zij bieden een kijkje achter de schermen tijdens de High Tech Ontdekkingsroute.

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!