nl
Fe+male Tech Heroes Conference 2023:

Agenda

16 mei 2023, 08:30 - 18:30
Extern evenement High Tech Campus , Conference Center (NL)

Fe+male Tech Heroes Conference 2023: "Dare to Grow"

Maak je klaar om geïnspireerd en empowered te worden tijdens de vierde jaarlijkse Fe+male Tech Heroes-conferentie! Bezoek ​​op 16 mei de High Tech Campus Eindhoven voor een dag vol spannende discussies en netwerkmogelijkheden. Het thema van dit jaar gaat over het verleggen van grenzen en het bereiken van nieuwe hoogten - het is tijd om te durven groeien!

Meer informatie

Neem deel aan de Fe+male Tech Heroes Conference van dit jaar met vier belangrijke subthema's: leiderschap, technologie, loopbaangroei en bondgenootschap. De sprekers zullen waardevolle inzichten verschaffen door middel van keynote speeches, interactieve paneldiscussies en breakout-sessies. Naast het leren van succesvolle innovators in technologie en het verkrijgen van waardevolle inzichten om je eigen carrière in het veld vooruit te helpen, heb je de mogelijkheid om te netwerken met collega's en professionals uit de industrie, ideeën uit te wisselen en een ondersteunende gemeenschap op te bouwen.

Het evenement staat open voor iedereen die onze passie voor gendergelijkheid en diversiteit in technologie deelt, of je nu een doorgewinterde professional bent, een nieuwsgierige student of net begint in het veld.

Meld je aan

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!