nl
Handelsmissie cybersecurity naar RSA Conference in San Francisco

Agenda

23 april 2023 - 28 april 2023
Extern evenement San Francisco (VS)

Handelsmissie cybersecurity naar RSA Conference in San Francisco

Bent u actief in cybersecurity? En wilt u meer weten over uw zakelijke kansen in de Verenigde Staten (VS)? Ga dan mee op deze handelsmissie cybersecurity naar de RSA Conference in San Francisco van 23 tot en met 28 april 2023. U doet daar kennis op van de laatste ontwikkelingen in cybersecurity. En u komt in contact met belangrijke spelers van het cybersecurityspeelveld in de VS. 

De VS is de grootste cybersecuritymarkt ter wereld. Driekwart van de wereldwijde R&D-investeringen worden in de VS gedaan. Binnen de VS is 1 op de 3 cybersecuritybedrijven gevestigd in Californië. Daarom is San Francisco een belangrijke plek voor Nederlandse cybersecuritybedrijven die interesse hebben in de Amerikaanse markt.

RSA Conference

In deze missie staat een bezoek aan de RSA Conference (RSAC 2023) centraal. Het is de grootste cybersecurityconferentie ter wereld. Op deze beurs vindt u alle belangrijke internationale spelers op het gebied van IT-security. Daarom is dit het perfecte moment om af te reizen naar San Francisco!

Voor wie?

De missie staat open voor Nederlandse bedrijven, overheden en kennisinstellingen die actief zijn in cybersecurity en interesse hebben in zakendoen met de VS. Om in te spelen op kansen in de VS staan de thema's centraal waarmee Nederland zich met succes kan positioneren. Bijvoorbeeld Cyber Threat Intelligence, IoT en Operational Technology Security. Wij nodigen in het bijzonder vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen.

Deelname

  • Uiterste aanmelddatum: 13 februari 2023
  • Deelname kost € 950 per organisatie (max. 2 deelnemers)
  • Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 475 per extra deelnemer
  • Voertaal is Engels

Meer informatie

Aanmelden

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!