nl
Netwerkbijeenkomst Holland High Tech Roadmap Electronics

Agenda

29 februari 2024, 10:00 - 17:00
Holland High Tech evenement Prodrive Technologies, Son, Sciencepark Eindhoven 5501 (Gebouw A), 5692 EM, Eindhoven

Netwerkbijeenkomst Holland High Tech Roadmap Electronics

Het netwerk rond de Holland High Tech (HHT) Roadmap Electronics richt zich in 2024 op het versterken van het ecosysteem van elektronicaonderzoek en -ontwikkeling en de bijbehorende maakindustrie.

In dit licht zal een nieuwe reeks bijeenkomsten worden georganiseerd. Daarom nodigen wij je graag uit voor de eerste HHT Roadmap Electronics netwerkbijeenkomst in 2024, die wordt gehouden bij Prodrive Technologies op 29 februari van 10.30 tot 17.00 uur.

Op het programma staan ​​presentaties over technische onderwerpen, lopende (HHT) strategische programma's op het gebied van micro-elektronica en financieringsmogelijkheden in Nederland. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding door het pand van Prodrive Technologies. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en bij te praten tijdens de aanvullende lunch en borrel aan het einde van het programma.

Programma

Sprekers op ons programma zijn o.a. Harijot Bindra (Universiteit Twente), Leo Warmerdam (Holland High Tech), Jan Jacob de Boer (RVO) en een deep dive industriepresentatie van o.a. Prodrive. door CEO Peter Janssen en Neways Electronics. Meer details over het programma zullen medio februari op de website van High Tech NL worden gedeeld.

Meer informatie en aanmelden

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn