Met een nieuwe generatie hightech equipment de wereld beter maken voor onze toekomstige generatie mensen: onze kinderen. Wil je daaraan meewerken? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou. NXTGEN HIGHTECH is voor deze positie op zoek naar een kandidaat met kennis van en een netwerk in de hightech, ervaring met management en grote PPS-programma's. Een mooie uitdaging om met een team van 15-20 professionals het NXTGEN HIGHTECH programma tot uitvoering te brengen en naar een hoger plan te tillen. 

Het NXTGEN HIGHTECH programma gaat ultra-nauwkeurige, hoogtechnologische machines en apparatuur ontwikkelen. Hightech equipment die én bijdraagt aan het concurrentie- en verdienvermogen in Nederland én werkt aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie, gezondheid, veiligheid en voeding.

Dit zevenjarig programma van bijna € 1 miljard gaat in samenwerking met meer dan 340 partners in 42 projecten de Nederlandse hightech sector een impuls geven. Het doel? In Nederland een internationaal toonaangevend ecosysteem voor hightech equipment realiseren, dat in ieder geval tot de top drie van Europa behoort. In afwachting van de laatste goedkeuring vanuit het Nationaal Groeifonds van het programma is de zoektocht naar de toekomstige directeur alvast begonnen.

Als programmadirecteur heb je een sleutelrol binnen NXTGEN HIGHTECH. Jij leidt namelijk het programmabureau. Ben jij of ken jij die programmadirecteur die NXTGEN HIGHTECH zoekt? Klik op de button hieronder voor meer informatie. Reageren kan tot en met 6 juli 2022.

Lees verder