Nieuws PPS financiering Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat

Deze vacature is 20 mei 2022 gesloten. Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. Daarom zoeken we een operationeel directeur met een voorliefde voor innovatie, technologie en de maakindustrie.

Innovatie is voor Nederland essentieel. Wat kunnen we doen tegen luchtvervuiling en klimaatverandering? Hoe blijft de zorg betaalbaar en toegankelijk? En hoe houden we Nederland veilig? Dit zijn maatschappelijke vraagstukken die ons allemaal aangaan. Bij Holland High Tech werken we aan slimme technologieën om de grote maatschappelijke uitdagingen aan te kunnen pakken.

Wie zoeken we?

Een proactieve leider (V/X/M), een relatiemanager voor onze partners, een teammanager voor het uitbouwen van onze organisatie en een aanjager in het professionaliseren van onze processen. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?  

Wat ga je precies doen als operationeel directeur

Holland High Tech (officieel stichting TKI HTSM) is een kleine organisatie in beweging. Als operationeel directeur:  

 • bouw je samen met de algemeen directeur de bestaande organisatie uit 
 • vertegenwoordig je Holland High Tech bij onze partners
 • stuur je onze 10 zelfstandige ambitieuze professionals aan 
 • bouw je aan de groei van het team door teambuilding, het optimaliseren van de rollen en binnen brengen van (jong) talent
 • ben je de aanjager van de bedrijfsvoering van onze Publiek Private Samenwerkingsprojecten
 • geef je vorm aan de organisatievernieuwingen waaronder een future-proof projectendatabase en relatiemanagementsysteem

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten

Holland High Tech weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt Holland High Tech het ecosysteem voor de maakindustrie continue gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. Teams van experts ontwikkelen binnen Holland High Tech in 15 roadmaps (sleutel)technologieën die structurele oplossingen bieden voor uitdagingen op het gebied van klimaat, duurzaamheid, gezondheid, veiligheid en mobiliteit. Holland High Tech stimuleert hiermee innovatie, samenwerking, internationalisering én economische groei. Wij delen deze kennis actief met de andere topsectoren en het MKB. We verbinden, we zetten aan en we organiseren, kortom: bij ons komt de innovatiehelix écht tot leven. 

Wat vragen we van jou? Jij:

 • kunt strategie op pragmatische wijze implementeren
 • bent een ster in het samenwerken met, en het aansturen van, mensen binnen en buiten de organisatie
 • kunt je makkelijk inleven in verschillende technologieën en kennisgebieden
 • bent bekend in een overheids-/PPS-omgeving of in een organisatie met maatschappelijke doelstellingen
 • hebt werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en/of een MBA

Wat bieden we? 

Naast een ruime vergoeding, veel eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit, kun je rekenen op een afwisselende opdracht in een kleinschalige organisatie met veel partners en een grote impact. Een organisatie die bovendien flink in ontwikkeling is.

Het gaat om een opdracht voor tenminste 24 uur per week, als freelancer of in loondienst. Je kunt (in overleg) snel starten. We beginnen met een looptijd van één jaar, met intentie tot verlenging.

Enthousiast geworden?

Stuur je videoboodschap óf motivatiebrief en natuurlijk een cv uiterlijk 20 mei 2022 naar info@hollandhightech.nl, t.a.v. algemeen directeur Leo Warmerdam. Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via dit e-mailadres of browse eens door deze website. 

Nieuws PPS financiering Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat