Nieuws Internationaal High Tech Materialen Duurzaamheid Automotive Klimaat Luchtvaart Ruimtevaart

De voorbereidingen voor het Holland High Tech Paviljoen op JEC World 2023 zijn in volle gang. De beurs wordt gehouden van 25 t/m 27 april 2023 in het Villepinte Exhibition Centre in Parijs.
Met het Holland High Tech Paviljoen tonen we de kracht van de Nederlandse composiet industrie: Samenwerking, kennis en innovatie!

Meer informatie

De kracht van de Nederlandse composiet industrie

Ontwikkelingen op het gebied van materiaalkunde en chemie hebben tal van nieuwe technologieën en toepassingen mogelijk gemaakt, waaronder composieten. Nederland heeft een zeer sterke positie op het gebied van geavanceerde materialen en is goed op weg om wereldleider te worden als technologisch leverancier van rationeel materiaalontwerp voor materialen met een hoge toegevoegde waarde en schone energie, zoals composieten.

Een 10-14 tal leden van CompositesNL zal zich presenteren op de stand en in het centrum van het paviljoen wordt dit jaar het Composites Innnovatieplein gesitueerd.

De volgende bedrijven maken deel uit van het Holland High Tech paviljoen: Nouryon, Plasthill/Oerlemans, KVE Composites, Cato Composites, Aniform, Fontijne Press, TPRC, Brightlands Material Centre/TNO, Solico, Automotive NL en DSM.

Over JEC World 2023

JEC World brengt elk jaar de gehele waardeketen uit de composietmaterialen industrie van over de hele wereld bij elkaar in Parijs. Zowel alle grote internationale bedrijven als ook innovatieve startups en experts, academici, wetenschappers en R&D-leiders op het gebied van composieten en geavanceerde materialen.

JEC World 2023

Nieuws Internationaal High Tech Materialen Duurzaamheid Automotive Klimaat Luchtvaart Ruimtevaart