nl

Duurzaamheid

Duurzaamheid drijft innovatie. Of het nu gaat om oplossingen voor smart industry, smart farming of smart construction, de technologieën die worden ontwikkeld in het Holland High Tech-ecosysteem dragen bij aan een toekomst met een circulaire economie. Eco-efficiëntie staat daarin voorop. 

De ideale circulaire economie gaat uit van nul procent afval, geen defecten en 100 procent hergebruik. Voor alle duurzame productieprocessen en materialen zorgen we samen dat de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft en dat aan alle voorwaarden wordt voldaan. Een eco-efficiënt productieproces zorgt er uiteindelijk voor dat we voor de langetermijndoelen 100 procent circulariteit behalen.

Duurzaamheidspark Oss 

Op dit zonnepark wordt onderzocht of het opwekken van groene stroom en landbouw samen kunnen gaan. Komende jaren wordt hier gewasonderzoek gedaan. De eerste kroppen botersla die volledig gegroeid zijn onder zonnepanelen zijn al geteeld! 

Lees meer

Innovatie

Innovatie is voor Nederland essentieel. We werken aan slimme technologieën om de grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken: Nederlandse oplossingen voor mondiale vraagstukken. Met technologische innovatie en unieke kennis, anticiperen we als land op zekerheid van werk en inkomsten in de toekomst. Holland High Tech vergroot de impact van innovatie. Ontdek meer over onze thema’s en onze (sleutel)technologieën.

Onze thema’s      De technologieën

Dit is een alt-tag