Hannover Messe 2023

Agenda

17 april 2023 - 21 april 2023
Extern evenement Hannover Messe (D)

Hannover Messe 2023

Dé techbeurs van de wereld

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen.

HANNOVER MESSE 2023 richt zich op hightech en innovatieve oplossingen voor het overwinnen van wereldwijde industriële uitdagingen. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor industriële technologie is het enige evenement waar topbedrijven uit de machine- en elektrotechniek samenkomen met die uit de digitale en energiesector om gezamenlijk oplossingen voor een klimaatvriendelijke industrie te presenteren.

Industrial Transformation - Making the Difference

HANNOVER MESSE 2023 toont het verschil dat exposerende bedrijven kunnen maken, de veranderingen die ze doorvoeren en de innovaties die ze ontwikkelen – op weg naar een slimme, energie-efficiënte en duurzame industrie. Het hoofdthema van de HANNOVER MESSE, Industrial Transformation – Making the Difference, weerspiegelt dit.

Van gedigitaliseerde productieprocessen tot op waterstof werkende productie-installaties tot software voor CO2-reductie, de HANNOVER MESSE schetst een compleet beeld van de technologische mogelijkheden voor de industrie van vandaag en morgen.

Meer informatie

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!