Nieuws Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat

Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. Om dit proces kracht bij te zetten en mee vorm te geven zoeken wij een enthousiaste programma manager met een voorliefde voor technologie, innovatie en de maakindustrie. Iemand die wil verbinden, inspireren, activeren en faciliteren. Iemand met een visie op sleuteltechnologieën, die mensen kan samenbrengen om in dit proces de juiste stappen te nemen. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

Wat ga je precies doen als programma manager

Holland High Tech (officieel en in de papieren ook bekend als stichting TKI HTSM) is een kleine organisatie in beweging. We spelen een belangrijke rol in het Missiegedreven Topsectoren en Innovatiebeleid (MTIB) en organiseren onder andere de Kennis en Innovatie Agenda (KIA) Sleuteltechnologieën. Als programma manager organiseer je de activiteiten in het kader van deze KIA. Je speelt een grote rol in het identificeren van nieuwe programma’s, het verder brengen van bestaande programma’s en het zichtbaar maken van resultaten. Kijk op hier voor meer informatie over deze KIA en meer.

Wat vragen we van jou?

Jij:

  • wordt enthousiast van onderzoek, innovatie en techniek met maatschappelijke én economische impact
  • vindt het leuk om strategische vraagstukken aan te pakken en schrikt niet van een gezonde dosis politiek
  • bent een verbinder; je vindt het leuk om relaties op te bouwen, bent een spin in het web in ecosystemen en houdt ervan samenwerkingen te vormen tussen bedrijven, kennisinstellingen en publieke partners
  • hebt drive, krijgt zaken voor elkaar
  • bent hands on, schrijft en notuleert makkelijk en kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden; kortom: je brengt structuur aan
  • staat voor kwaliteit, zet de puntjes op de i, komt je afspraken na en helpt anderen dat ook te doen
  • houdt van grondig analyseren en constant leren
  • hebt vijf jaar ervaring in organiserende rollen in publiek-private samenwerking (PPS), bent ambitieus en wil je verder ontwikkelen*

* Mis je hier en daar wat ervaring? Laat het ons dan ook weten. We hebben ook plek voor een junior programma manager.

Wat bieden we?

Je komt in dienst bij een kleinschalige organisatie met een groot netwerk en een grote impact. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en er is ruimte voor flexibiliteit. Je gaat werken in een klein, sterk team en wordt ondersteund in je ontwikkeling. We zoeken iemand die 32 tot 36 uur per week wil werken. Hybride werken is bij ons de standaard.

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten

Holland High Tech (HHT) weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continu gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren, kortom: bij ons komt de triple helix écht tot leven. Holland High Tech zorgt voor een tastbaar verschil en laat innovatiekracht groeien.

Enthousiast geworden?

Reageren op deze opdracht kan tot en met 4 september 2022. Stuur je cv en motivatiebrief naar info@hollandhightech.nl, t.a.v. algemeen directeur Leo Warmerdam. Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via dit e-mailadres. Ter info: online interviews vinden plaats op maandag 12 en dinsdag 13 september.

Nieuws Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat