KIA Sleuteltechnologieën Nieuws Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat

Holland High Tech laat innovatiekracht groeien. En dat vraagt slagkracht! Om dit proces mee vorm te geven zoeken wij een enthousiaste programma coördinator die wil werken in en voor technologie, innovatie en de maakindustrie. Een verbinder die wil activeren, inspireren, activeren en faciliteren. Iemand die enthousiast wordt van de nieuwste technologieën en deze wil inzetten om de toekomst duurzamer, leefbaar en schoner te maken. Iemand die mensen wil samenbrengen om in dit proces de juiste stappen te nemen. Kom jij ons kleinschalige, ervaren team versterken?

Wat ga je precies doen als programma coördinator

Holland High Tech (officieel en in de papieren ook bekend als stichting TKI HTSM) is een kleine organisatie in beweging. We spelen een belangrijke rol in het Missiegedreven Topsectoren en Innovatiebeleid (MTIB) en organiseren onder andere de Kennis en Innovatie Agenda (KIA) Sleuteltechnologieën. Als programma coördinator ga je aan de slag met de activiteiten binnen deze KIA. Je speelt een rol in het identificeren van nieuwe programma’s, het opvolgen en verder brengen van bestaande programma’s en het zichtbaar maken van resultaten. Kijk hier voor meer informatie over deze KIA.

Wat vragen we van jou?

Jij:

  • wordt enthousiast van onderzoek, innovatie en techniek met maatschappelijke én economische impact 
  • maakt makkelijk contact en vindt het leuk om relaties op te bouwen met mensen van verschillende organisaties om samen naar een resultaat te werken
  • hebt drive, krijgt zaken voor elkaar
  • brengt structuur aan en kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden
  • staat voor kwaliteit, zet de puntjes op de i, komt je afspraken na en helpt anderen dat ook te doen 
  • houdt van strategie, grondig analyseren en constant leren 
  • hebt vijf jaar werkervaring en bent bekend met publiek-private samenwerkingen (PPS’en)
  • bent ambitieus en wil je verder ontwikkelen

(We hebben ook een vacature voor een programma manager)

Wat bieden we?

Je komt in dienst bij een kleinschalige organisatie met een groot netwerk en een grote impact. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en er is ruimte voor flexibiliteit. Je gaat werken in een klein, sterk team en wordt ondersteund in je ontwikkeling. We zoeken iemand voor 32 tot 36 uur per week (24 uur is bespreekbaar). Hybride werken is bij ons de standaard. We bieden een jaarcontract met intentie tot verlenging.

Holland High Tech: de verbindende factor voor de hightech sector in Nederland en daarbuiten

Holland High Tech (HHT) weet: technologie werkt voor ons allemaal. Een positieve, integrale impact met tech en innovatie? Die maken we samen. Daarom helpt HHT het ecosysteem voor de maakindustrie continu gezond te houden. Als één van de topsectoren zorgen we zowel voor economische als maatschappelijke resultaten. We verbinden, we zetten aan en we organiseren, kortom: bij ons komt de triple helix écht tot leven. Holland High Tech zorgt voor een tastbaar verschil en laat innovatiekracht groeien.

Enthousiast geworden?

Reageren op deze opdracht kan tot en met 11 september 2022. Stuur je cv en motivatiebrief naar info@hollandhightech.nl, t.a.v. algemeen directeur Leo Warmerdam. Vragen over de vacature of over Holland High Tech? Dat kan ook via dit e-mailadres.

KIA Sleuteltechnologieën Nieuws Mobiliteit Veiligheid Gezondheid Duurzaamheid Klimaat