Innovatiestimulering MKB (MIT-regeling)

Guus-Borst.jpg

Guus Borst

Door zijn praktische achtergrond, Leidsche instrumentmaker en mechatronicus, en jarenlange ervaring aan de uitvoerende kant van Airbus, is Guus Borst goed in staat de mogelijkheden en beperkingen te zien van materialen en producten, en kan hij goed inschatten welke kosten er gemoeid zijn met het maken en kwalificeren van (ruimtevaart) producten.

Ook begeleiding bij de industrialisatie van de productieprocessen en nieuwe productietechnologieën (3D printen), evenals systematische ontwerpkeuzes en kostenanalyses maken, behoren tot zijn expertise.

Door zijn ervaring met wat er fout gaat in de productie/test fase en zijn nieuwsgierigheid of het ook beter kan, is hij zich met het ontwerp en later de (opto-mechanische) system-engineering van producten gaan bezighouden. Tevens begeleidt hij het creatieve proces van concepten die technisch te realiseren zijn en marktpotentie hebben.

 

Contact

  • Bedrijf Airbus Defence and Space Netherlands B.V.
  • Tel 071 5245 143
  • E-mail g.borst@airbusDS.nl
  • Markten/Technologieën High Tech Materials, Systems Engineering, 3D Printing, Space, (opto)Mechanica, nanomaterialen

Aanvraag indienen

Indien je gebruik wilt maken van de MIT InnovatieMakelaars-regeling, kun je een aanvraag doen via onderstaand formulier.

Download hier 

Actuele dossiers

Wat speelt er in het ecosysteem? Blijf op de hoogte van de meest up-to-date ontwikkelingen in onze topsector en ontdek de laatste hightechtoepassingen en lopende onderzoeken.

Naar de actuele dossiers