nl

InnovatieMakelaars

Erwin_Dolmans.jpg 

Erwin Dolmans

Met zijn ervaring als veranderingsmanager bij MKB-bedrijven en corporate organisaties realiseert Erwin Dolmans samenwerkingen tussen MKB-ers en externe partijen om nieuwe marktideëen te toetsen. Deze zijn zo sneller succesvol en de risico’s worden gespreid. MKB-ers en start-ups, in het domein van duurzaamheid en technologietransities, kunnen Erwin inzetten bij het verbreden van hun commerciële activiteiten, zoals bij internationale expansie of bij de exploratie van een nieuwe afzetmarkt. Denk bijvoorbeeld aan uitbreiding van je netwerk met private partners of publieke- en onderwijsinstellingen.

Verduurzaming en innovatie zijn nauw verwant aan elkaar. Maar de vraag wat je hiervoor nodig hebt, welk technologieconcept het meest geschikt is en hoe je dit in praktijk toepast is vaak lastig. Ook omdat nieuwe technologie eerst geselecteerd en getoetst moet worden. Erwin heeft ervaring met deze toetsing en de match tussen technologie en praktische toepassing.

Erwin verbindt en realiseert een duurzame samenwerking tussen bedrijven, partners en eindgebruikers. Maak kennis en zie wat hij voor jullie kan betekenen!

Contact

Digital Twin technologie

Argaleo-IM-ers-foto.png

Lees artikel
Alle testimonials

Aanvraag indienen

Wil je als MKB gebruik maken van de MIT InnovatieMakelaars-regeling? Doe een aanvraag via dit formulier.

Klik hier