Nieuws Automotive Internationaal MKB innovatie Energietransitie

Is jouw bedrijf, organisatie of kennisinstelling geïnteresseerd in internationaal ondernemen en het creëren van partnerschappen? Wil je jouw bedrijf presenteren aan een breed internationaal publiek? Meld je dan aan voor een kans om te worden vermeld in de Duurzame en Slimme Mobiliteitsgids van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Lees verder en schrijf je in

Gids voor duurzame en slimme mobiliteit

Nederland is koploper in de ontwikkeling van duurzame mobiliteit. Onze infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen en logistieke IT-innovaties worden wereldwijd goed ontvangen.

Om Nederland te promoten als wereldleider en speler in de sector voor duurzame mobiliteit, publiceert RVO de eerste editie van de 'Gids voor duurzame en slimme mobiliteit'. Naast showcases en inspirerende interviews bevat de gids een overzicht van Nederlandse bedrijven voor duurzame mobiliteit die klaar zijn om hun producten of diensten op de internationale markt te brengen.

De beoogde gebruikers van de gids zijn Nederlandse ambassades die contacten hebben met internationale bedrijven en buitenlandse overheden. Het zal ook de Nederlandse sector voor duurzame mobiliteit en haar bedrijven presenteren op internationale beurzen en tijdens handelsmissies.

Je kunt de gids gebruiken om jouw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen en als hulpmiddel om partners en investeerders te vinden.

Hoe je jouw bedrijf in deze gids kunt vermelden

Is jouw bedrijf actief in de Nederlandse duurzame mobiliteitssector en wil je in de Duurzame en Slimme Mobiliteitsgids worden vermeld? Deel dan jouw profiel met ons via onderstaand formulier. Doe dit vóór 12 september. Na indiening, beoordeelt RVO het zorgvuldig en laat je weten of jouw bedrijf geschikt is voor publicatie in de gids.

  • RVO publiceert jouw profiel kosteloos. Na publicatie delen wij een link naar de digitale editie van de gids met u.
  • De gids wordt naar verwachting rond eind november 2024 gepubliceerd.
Nieuws Automotive Internationaal MKB innovatie Energietransitie