Holland High Tech paviljoen op Advanced Engineering Show 2022

Agenda

2 november 2022 - 3 november 2022
Holland High Tech evenement NEC Birmingham (UK)

Holland High Tech paviljoen op Advanced Engineering Show 2022

Holland High Tech partner NAG organiseert het eerste Holland High Tech Paviljoen tijdens de Advanced Engineering Show in Birmingham op 2 en 3 November 2022. De Advanced Engineering Show is hét toonaangevende jaarlijkse supply chain evenement in de UK.

Ontmoet OEM's en partners uit de gehele toeleveringsketen van ontwerp, testen, meting, inspectie t/m productie en assemblage uit key sectoren zoals de lucht- en ruimtevaart, de automotive en transport sector, de civiele sector etc. 

Aandachtsgebieden van conferentie en beurs: aero engineering (incl. ruimtevaart & satellieten), automotive engineering, composiet engineering en connected manufacturing.

Deelname aan het Holland High Tech paviljoen

Holland High Tech partner NAG organiseert het eerste Holland High Tech Paviljoen op deze show en heeft een mooie locatie gereserveerd in het midden van het aero engineering gedeelte van de beursvloer. Er is plaats voor tien deelnemers. 

Meer informatie en deelname

Actuele dossiers

Wat speelt er in het ecosysteem? Blijf op de hoogte van de meest up-to-date ontwikkelingen in onze topsector en ontdek de laatste hightechtoepassingen en lopende onderzoeken.

Naar de actuele dossiers