nl
Holland High Tech Paviljoen op Hannover Messe 2023

Agenda

17 april 2023 - 21 april 2023
Holland High Tech evenement Hannover Messe (D)

Holland High Tech Paviljoen op Hannover Messe 2023

Wil je de Duitse markt betreden of ben je op zoek naar nieuwe technologiepartners in Europa? Dan is de Hannover Messe the place to be! Hier blijf je in contact met jouw klanten en kun je je netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM) sector uitbreiden. Dit jaar staat er weer een Nederlands Paviljoen op de Hannover Messe  in hal 8 (D34). 

Integrating Industries for a Smart Sustainable Future

Naast handelspartner, wil Nederland ook technologie- en innovatiepartner zijn van Duitsland. Om deze reden straalt het paviljoen in hal 8 dit jaar uit dat Nederland hét land is om samen oplossingen mee te ontwikkelen voor wereldwijde uitdagingen. Nederland presenteert zich onder het overkoepelde thema 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met onze gezamenlijke presentatie laten we zien hoe we – door internationaal nauw samen te werken – slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen en industriële transformatie kunnen realiseren.

Programma Holland High Tech Paviljoen

Eén van de activiteiten betreft een Nederlands-Duitse sessie 'Women in Tech', op de eerste dag van Hannover Messe. De High Tech industrie in Nederland kent weinig vrouwen in technische functies (14%): net als Duitsland. Holland High Tech besteedt in 2023 specifiek aandacht aan dit onderwerp, omdat studies uitwijzen dat diverse teams innovatiever en succesvoller zijn, maar dit ook tot grotere werktevredenheid leidt. Lees meer >

Download het programma

Deelnemende bedrijven

 

NL industrie toont cybersecurity

Hannover Messe, dé techbeurs van de wereld

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 verschillende landen. 

Industrial Transformation - Making the Difference

Hannover Messe 2023 richt zich op hightech en innovatieve oplossingen voor het overwinnen van wereldwijde industriële uitdagingen. Deze toonaangevende vakbeurs voor industriële technologie is hét evenement waar topbedrijven uit de machine- en elektrotechniek samenkomen met die uit de digitale en energiesector om gezamenlijk oplossingen voor een klimaatvriendelijke industrie te presenteren.

Hannover Messe 2023 laat zien welk schil bedrijven kunnen maken, de veranderingen die ze doorvoeren en de innovaties die ze ontwikkelen – op weg naar een slimme, energie-efficiënte en duurzame industrie. Van gedigitaliseerde productieprocessen tot op waterstof werkende productie-installaties tot software voor CO2-reductie, de Hannover Messe schetst een compleet beeld van de technologische mogelijkheden voor de industrie van vandaag en morgen. Het thema van de Hannover Messe 2023, 'Industrial Transformation – Making the Difference', weerspiegelt dit.

Meer info Hannover Messe 2023

 

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn