Holland Paviljoen op Automatica 2022

Agenda

21 juni 2022 - 24 juni 2022
Extern evenement Messe München (D)

Holland Paviljoen op Automatica 2022

Van 21-24 juni 2022 vindt de Automatica beurs plaats in München. Deze tweejaarlijkse beurs is hét internationale event op het gebied van ‘Smart Automation en Robotica’. Naast oplossingen op het gebied van product- en productie-optimalisatie worden ook de nieuwste visionaire key-technologieën gepresenteerd.

Holland Robotics, cluster van Holland High Tech partner High Tech NL heeft een gezamenlijk Holland paviljoen georganiseerd. De Nederlandse exposanten in het paviljoen representeren de Nederlandse roboticasector als de partner op het gebied van robotica- en automatiseringsoplossingen voor maatschappelijke uitdagingen die wereldwijd spelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat. Hiermee wordt de kracht van de Nederlandse roboticasector getoond: het creatief samenwerken tussen de producenten van eindproducten en de toeleverketen.  

Exposanten Holland Paviljoen

De Automatica bezoeken?

Neem contact op met inge.verheggen@hightechnl.nl voor gratis dagkaarten. Op woensdag 22 juni organiseert Holland Robotics samen met het Duitse Consulaat een netwerklunch op de stand. U bent van harte welkom bij deze lunch. Aanmelden voor deze lunch kan via deze link.

Lees meer

Actuele dossiers

Wat speelt er in het ecosysteem? Blijf op de hoogte van de meest up-to-date ontwikkelingen in onze topsector en ontdek de laatste hightechtoepassingen en lopende onderzoeken.

Naar de actuele dossiers