Innovatiemissie Fotonica, Quantum- en Nanotechnologie Japan

Agenda

10 oktober 2022 - 14 oktober 2022
Extern evenement Tokyo (JA)

Innovatiemissie Fotonica, Quantum- en Nanotechnologie Japan

Ben je actief op het gebied van fotonica, quantum- of nanotechnologie? En wil je de kansen en ontwikkelingen van deze 3 sleuteltechnologieën in Japan (regio Tokyo) verkennen? Ga dan mee met de RVO innovatiemissie naar Japan, van 10 t/m 14 oktober 2022.

Quantumtechnologie, nanotechnologie en fotonica (geïntegreerde fotonica, optica) zijn belangrijke sleuteltechnologieën in zowel Nederland als Japan. Beide landen investeren sterk in de verdere ontwikkeling van deze technologieën (incl. actief overheidsbeleid en roadmaps) om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen zoals veiligheid, duurzaamheid, economie en life science.

Voor wie?

Deze innovatiemissie is interessant voor professionals van Nederlandse overheden, industrieën en kennisinstellingen. De missie richt zich op professionals die werken op het snijvlak van fotonica, quantum- en nanotechnologie.

Doelen

  • Het verkennen en vinden van potentiële partners voor gezamenlijk onderzoek, ontwikkeling en commercialisatie van technologisch innovaties op het gebied van fotonica, quantum- en nanotechnologie
  • Het intensiveren van de bilaterale samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen
  • Het ontwikkelen van bilaterale regelingen en programma’s ter ondersteuning van de bilaterale samenwerking
  • Het positioneren van Nederland in EU programma’s via relaties met Japan

Deelname

  • Kosten: € 250,00 per persoon
    Dit is inclusief deelname aan het collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen, lunch en diners, en exclusief reis- en verblijfskosten en alle individuele kosten.
  • Deadline aanmelden: 15 juli 2022

Meer info, programma en aanmelden

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!