Innovatiemissie Semiconductors Zuid-Korea

Agenda

5 oktober 2022 - 7 oktober 2022
Extern evenement Seoul (KR)

Innovatiemissie Semiconductors Zuid-Korea

Ben je actief in de halfgeleider equipment industrie en op zoek naar Koreaanse business- of innovatiepartners? Dan is deze innovatiemissie een goede mogelijkheid om jouw zakelijke kansen te verkennen en uit te breiden. Onderdeel van deze missie is de SEDEX beurs in Seoul (de 2e semicon-beurs na Semicon Korea).

De missie wordt georganiseerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Korea en High Tech NL (cluster Holland Semiconductors).

Voor wie

De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO's, CEO's en business development managers van geïnteresseerde bedrijven (zeker ook mkb en start-ups), kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de halfgeleiderindustrie, met een focus op equipment.

Programma

Zuid-Korea is 's werelds grootste maker van geheugenkaartjes. Het land investeert veel in nieuwe faciliteiten en (EUV-)technologie om de leidende positie te verstevigen en om een groter segment van de systeemchip markt te verkrijgen. Druk om de supply chain te stabiliseren groeit. Korea zoekt daarom naar extra leveranciers, en naar technologie en partners om een deel van de supply chain binnen eigen landsgrenzen te krijgen. Vanaf het hoogste niveau in de Koreaanse politieke en industriële top wordt Nederland gezien als een belangrijke partner.

SEDEX 2022

Na een succesvolle hybride missie naar de SEDEX in 2021 staat dit jaar opnieuw de SEDEX beurs (de 2e semicon-beurs na Semicon Korea) op het programma. De SEDEX is een goede gelegenheid om in contact te komen met potentiële R&D en/of business partners. In de editie van 2022 zet de organisatie wederom een Nederlands paviljoen neer.

Andere programma onderdelen

  • Toegang tot de conferentie
  • Nederland - Korea seminar
  • Netwerkreceptie
  • Matchmaking

Het missieprogramma is nog in ontwikkeling. De organisatie probeert de specifieke wensen van de deelnemers zoveel mogelijk mee te nemen bij het bepalen van het definitieve programma.

Data

Woensdag 5 oktober t/m vrijdag 7 oktober 2022

Meer informatie en registratie

 

Holland High Tech EVENT 2022

Ben jij er (weer) bij op dinsdag 1 november? 

Meld je nu aan!

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!