nl
NL Paviljoen op Hannover Messe 2022

Agenda

30 mei 2022, 09:00 - 2 juni 2022, 18:00
Holland High Tech evenement Hannover Messe (D)

NL Paviljoen op Hannover Messe 2022

Dé techbeurs van de wereld

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. Als de regelgeving rondom corona het toelaat, vindt de beurs in 2022 weer fysiek plaats. Het motto van de Hannover Messe 2022 is 'Transforming Industry Together'. 

Integrating Industries for a Smart Sustainable Future

Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel 'Integrating Industries for a Smart Sustainable Future'. Met een gezamenlijke presentatie en collectieve programma laten we zien hoe we door (internationaal) nauw samen te werken integrale slimme en duurzame oplossingen kunnen ontwikkelen. Samen met onze strategische partners in Duitsland en binnen Europa ontwikkelen we geïntegreerde waardenetwerken die ons in staat stellen om producten energie-efficiënt te maken, onderhouden en recyclen. Deze waardeketens bieden Europa op belangrijke control points autonomie en technologisch leiderschap. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie. Samen komen we tot een slimme en duurzame toekomst.  

Vanuit Nederland is onze focus gericht op de thema’s:

  • Smart Industry
  • Energie 
  • Mobiliteit
  • Sleuteltechnologieën

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Dat biedt kansen voor Nederlandse techbedrijven. Nederland wil niet alleen handelspartner voor Duitsland zijn, maar ook technologie- en innovatiepartner. Het Nederlandse paviljoen in hal 8 straalt uit dat Nederland hét partnerland is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen.

NL-Paviljoen_Hannover-Messe.jpg

Artist impression Holland High Tech paviljoen

Deelnemende exposanten

Bedrijven en organisaties die zich presenteren in het paviljoen:

Organiserende partijen

De organiserende partijen zijn Holland High Tech partners FME en Koninklijke Metaalunie, FIER Automotive in samenwerking met RVO, de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München. Zij zetten zich in om rond de Hannover Messe zo veel mogelijk publiciteit te maken over de deelnemers aan het NL Paviljoen. Ook zullen diverse (internationale) delegaties het paviljoen bezoeken.

• Data: 30 mei - 2 juni 2022
• Locatie: Messe München

Kijk hier voor programma en exposantenlijst

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn