RoboCrops 2022

Agenda

18 mei 2022 - 19 mei 2022
Holland High Tech evenement World Horti Center + Tomatoworld (NL)

RoboCrops 2022

RoboCrops: Today & Tomorrow

RoboCrops 2022 is de tweede editie van een jaarlijks evenement waar wereldleiders in de glastuinbouw en de hightechgemeenschap elkaar ontmoeten om real-life uitdagingen en potentiële hightechoplossingen te bespreken. De internationale editie van 2022 zal plaatsvinden op 18 en 19 mei in het World Horti Center in Naaldwijk en Tomatoworld in Honselerdijk.

Telers, techbedrijven en studenten worden tot het uiterste uitgedaagd in het uitgebreide programma boordevol hackathons, informatieve sessies en matchmaking.

Op 18 mei, thema 'Today', ligt de focus op ontwikkelingen in de glastuinbouw die (bijna) commercieel verkrijgbaar zijn. Het doel is gericht op inspireren en informeren, maar vooral op kennisdeling en matchmaking. Ontwikkelaars van kasrobots over de hele wereld zullen worden uitgenodigd om te pitchen en hun oplossingen te laten zien.

Op 19 mei, thema 'Tomorrow', ligt de focus op oplossingen die meer ontwikkeltijd nodig hebben. Denk aan het samenbrengen van ALLE verschillende databronnen en technologieën bij een tuinbouwbedrijf. Hier speelt system engineering een belangrijke rol (Digital Twins, Cyber ​​Physical Systems). Op deze dag zullen ook ontwikkelaars van kasrobots aanwezig zijn, maar meer met het oog op toekomstige ontwikkelingen, nieuwe systemen en businessmodellen.

Programma en registratie

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten.

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!