Nieuws MKB innovatie Geavanceerde meetapparatuur PPS financiering

Paul Hieltjes voegt als InnovatieMakelaar waarde toe. Hij heeft zich ingezet voor het bedrijf Innovation Handling bij het verder ontwikkelen van het product HumiTemp. Paul gaf ondersteuning in de vorm van een serie gesprekken met het ontwikkelteam. Hierbij werd aandacht besteed aan alle aspecten die bij het ontwikkelen van serie product aan de orde komen. We begonnen bij de klantwens en de huidige marktpartijen. Dit resulteerde in inzicht in innovatie en toepassing van de technologie.

Wat is de HumiTemp?

Dit bijzondere meetinstrument geeft een nauwkeurige en betrouwbare meting van de relatieve vochtigheid. Met het HumiTemp meetsysteem wordt met geluid de vochtigheid gemeten volgens een akoestisch meetprincipe. Er is weinig onderhoud en herkalibratie nodig. Veroudering en condensatie hebben geen invloed op de metingen. Innovation Handling uit Veldhoven sprak de wens uit om naast dienstverlener ook producent worden. Om verder te groeien is productontwikkeling nodig, gebruik makend van hun beproefde technologie. Onderdeel van de nieuwe strategie is de overgang van maatwerk meetopstellingen naar serieproductie.

Naar de Testimonial

InnovatieMakelaars

Zoek je als MKB-er advies of begeleiding op het gebied van innovatie van producten, processen of diensten? Of ondersteuning voor het overdragen of toepassen van technologie? Dan kun je kosteloos gebruik maken van de InnovatieMakelaar-regeling via Holland High Tech. Onze InnovatieMakelaars zetten hun kennis en ervaring graag voor de ontwikkeling van jouw bedrijf. Zij hebben ieder hun eigen expertise in zeer uiteenlopende markten.

Naar de InnovatieMakelaars

Nieuws MKB innovatie Geavanceerde meetapparatuur PPS financiering