Met een nieuwe generatie hightech equipment de wereld beter maken voor onze toekomstige generatie mensen: onze kinderen. Wil je daaraan meewerken? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou.

De kandidaat die het NXTGEN HIGHTECH programma zoekt, wordt verantwoordelijk voor het coördineren en begeleiden van de activiteiten binnen het domein Biomedische Productie Technologie. 

Je wordt het primaire aanspreekpunt en het boegbeeld van het domein naar externe partijen. Je legt connecties met relevante partners zowel binnen NXTGEN HIGHTECH als buiten het programma en vertaalt die, zo nodig, in nieuwe activiteiten of bijsturing van activiteiten.

Je coördineert het team van projectleiders, monitort de voortgang van de KPI's, deliverables en milestones op project- en domeinniveau. Je ondersteunt de ontwikkeling van ecosysteemactiviteiten en coördineert de aan het domein gerelateerde kennislijnen (sleuteltechnologieën). Ook ga je aan de slag met de kennisverspreiding, communicatie en outreach van het programma.

Spreekt deze uitdagende en verantwoordelijke functie jou aan? Reageer dan uiterlijk 14 mei.

Lees meer