Internationaal Halfgeleidermachines Nieuws Fotonica KIA Sleuteltechnologieën

Bent u internationaal actief in de halfgeleiderindustrie of in fotonica? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in de Verenigde Staten en/ of Canada? Of wilt u daar het innovatie-ecosysteem verkennen? Meld u dan aan voor deze economische missie naar Connecticut, New York State en Ontario.

Ingrid Thijssen, voorzitter van VNO-NCW, sluit aan bij een paar onderdelen van het missieprogramma. Marc Hendrikse, boegbeeld van de topsector High Tech Systemen en Materialen (TKI HTSM), is zakelijk missieleider.

Voor wie?

Deze missie is interessant voor in Nederland gevestigde start-ups, scale-ups, het mkb, multinationals en kennisinstellingen die actief zijn in: 

  • apparatuur om halfgeleiders te produceren;
  • geïntegreerde fotonica; 
  • chipontwerp (met speciale aandacht voor toepassingen van kunstmatige intelligentie);
  • geavanceerde verpakkingen.

Diversiteit binnen een missiedelegatie is belangrijk om in de Verenigde Staten en Canada resultaten te boeken. Wij stellen daarom graag een delegatie samen met deelnemers die verschillen in gender, afkomst en leeftijd. En die voor verschillende typen bedrijven en kennisinstellingen werken. Dit alles kan meewegen bij de selectie van deelnemers.

Marktkansen voor halfgeleiderindustrie en fotonica

Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen kunnen meer samenwerken met partijen in Wilton, Albany, Rochester en de Canadese regio Toronto. Er zijn vooral kansen bij de ontwikkeling van halfgeleiders en fotonica.

Tijdens de missie onderzoeken wij mogelijkheden voor samenwerking in deze regio's. Wij moedigen ook Canadese en Amerikaanse bedrijven aan om in Nederland te ondernemen.

Aanmelden

Ga mee met deze economische missie halfgeleiderindustrie en fotonica naar Connecticut, New York State en Ontario.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 21 april 2024.

Meer informatie en aanmelden

 

Internationaal Halfgeleidermachines Nieuws Fotonica KIA Sleuteltechnologieën