nl

Holland High Tech EVENT 2023 | 21-11-2023

Programma

Ben je klaar voor een dag vol inspiratie, innovatie en samenwerking? Meld je nu aan voor het Holland High Tech EVENT op 21 november 2023! 

Aanmelden

Plenair

09:00  Ontvangst & registratie

10:00  Plenaire inspiratiesessie

We gaan in twee sessies de diepte in en kijken naar de hightech in 2030, naar de stappen die wij gezamenlijk moeten nemen om de urgente transitie aan te pakken en de innovaties die ons gaan helpen dit te bereiken. Onder leiding van moderator Simone van Trier, met onder andere Marc Hendrikse, boegbeeld Holland High Tech en keynote sprekers uit de wereld van hightech.

12:30 Netwerklunch

Breakout sessies

13:45 Interactieve breakout sessies in twee rondes

 1. Energie van de toekomst, nu aan de slag - Interactieve presentatie 
  Welke technologieën en modellen komen er aan? Welke zet je wanneer in, wat zijn de uitdagingen en drempels? We kijken 10 jaar vooruit. 
 2. Circulaire transitie, hoe kan het wel! - Duopresentatie & interview
  Nieuwe verdienmodellen, oplossingen voor schaarse materialen, de circulaire keten en refurbished oplossingen. Wat zijn de kansen en uitdagingen?
 3. De technologieën van de toekomst - Paneldiscussie  
  Discussie met experts van kennisinstellingen, hightech-bedrijven en overheid over welke nieuwe clusters van (sleutel)technologieën er aan komen. Welke technologieën willen we ontwikkelen de komende jaren en waarom? 
 4. Digitalisering & Smart Industry - Interactieve presentatie & paneldiscussie
  Digitalisering & Smart Industry zijn niet meer weg te denken in de hightech. Hoe blijven we leidend? Waar kunnen we stappen maken? Wat zijn de quick wins? De praktijk als innovatieimpuls. 
 5. De geheimen van succesvol innoveren in publiek-private partnerships  - Paneldiscussie
  Hoe kom je door samenwerking tot innovatie met impact? Wat werkt er wel en niet in publiek-private partnerships. Hoe verbind je professionals, onderzoekers, opleiders, studenten en ambtenaren? Experts vertellen de do’s en don’ts.
 6. Hoe groei je als start-up & scale-up in deeptech - Paneldiscussie
 7. Startups en scale-ups zijn de katalysator voor verandering en aanjager van de urgente transities. Hoe kunnen wij onze start-ups of scale-ups in de hightech laten groeien?
 8. Speeddate met een InnovatieMakelaar - Speeddate
  Zoek je als hightech MKB-er advies of begeleiding op het gebied van innovatie van producten, processen of diensten? Of ondersteuning voor het overdragen of toepassen van technologie? Tijdens deze speeddate met een InnovatieMakelaar ontdek je welke stappen je kan zetten.
 9. Learning community als innovatieversneller - Duopresentatie & interview
  Een Learning community is een plek waar leren, werken en innoveren centraal staan. De plek waar beroeps- en hoger onderwijs, bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen optimaal samenwerken en leven lang ontwikkelen in praktijk wordt gebracht. Professionals van succesvolle learning communities delen tips en tricks.

Plenair

16:45  Wrap-up plenair

Wrap-up van de dag en de lancering van de Visie 2030.

17:30 Netwerkborrel

18:30 Einde EVENT

Locatie

Circa-Amsterdam.png

Circa, Amsterdam
Dit iconische pand is op loopafstand (20 minuten) van station Amsterdam Sloterdijk. Wij moedigen iedereen aan om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk kun je reizen met de bus of een OV fiets huren, vanaf daar is het slechts 6 minuten fietsen.

Naar Google Maps

Ben jij er ook bij?

Meld je snel aan