nl
Dag van de Robotica

Agenda

28 mei 2024
Extern evenement Perron038, Zwolle (NL)

Dag van de Robotica

Tijdens deze editie van de Dag van de Robotica in Zwolle staat de mens centraal. Er is een interactief programma, met ons boegbeeld Marc Hendrikse als keynote gevolgd door drie workshops naar keuze. Alles staat in het teken van robotisering. Welke kennis heb je daarvoor nodig? Hoe ontwerp je synergetische mens-robot samenwerking? 

Aanmelden

Robotiseren = Mensenwerk

Robotiseren gaat verder dan het implementeren van robots. Ook technici spelen een cruciale rol in het ontwerpen van productieomgevingen waarin mens en robot optimaal met elkaar samenwerken. Aan hen de taak om gerobotiseerde systemen te bedenken, te bouwen, te onderhouden en aan te passen, zodat deze naadloos blijven aansluiten op de behoeften van de klant, het maakbedrijf en de technicus zelf. Deze rol vraagt om de juiste ondersteuning vanuit de maakindustrie. Maar welke ondersteuning is er nodig? En hoe moet dat ingeregeld moet worden?

Wil jij aan de slag met robotisering? Kom dan op 28 mei naar de Dag van de Robotica: Robotiseren = Mensenwerk bij Perron038 in Zwolle.

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn