nl
DISCA'23

Agenda

23 november 2023
Extern evenement Utrecht (NL)

DISCA'23

Reserveer 23 november in je agenda voor de DISCA'23 Awards met het thema 'Vertrouwen in de keten'. Bedrijven kunnen zichzelf niet voordragen; de kracht ligt bij de klant of leverancier. De jury, met onder andere Marc Hendrikse, boegbeeld van Holland High Tech, beoordeelt welke samenwerkingen de hoogste erkenning verdienen.

Meer informatie

Jaarlijks voert Link Magazine een uitgebreid onderzoek uit en vraagt om nominaties bij een diverse groep bedrijven in drie cruciale categorieën:

Best Process & Parts Supplier Award: 174 Nominaties
Deze prijs erkent leveranciers die, ondanks niet-gestandaardiseerde supply chains, erin slagen (min of meer) op tijd en tegen de afgesproken prijs te leveren. De winnaar onderscheidt zich door betrouwbare productie en distributie van onderdelen, in combinatie met uitstekend georganiseerde bedrijfsprocessen.

Best Knowledge Supplier Award: 74 Nominaties
Bedrijven met eigen R&D (inclusief engineering) in Nederland komen in aanmerking voor deze award. Ze voegen waarde toe aan het eindproduct van de klant door middel van ontwikkelings- en engineeringinspanningen. De kennis die ze bieden draagt substantieel bij aan het verhogen van de waarde van het eindproduct en/of het verlagen van de kosten.

Best Customer Award: 120 Nominaties
Nederlandse industriële uitbesteders op OEM- of first-tier supplier-niveau kunnen genomineerd worden. Deze bedrijven, met eigen R&D/engineering die productie en/of ontwikkeling/engineering uitbesteden, maken het mogelijk dat toeleveranciers maximale toegevoegde waarde leveren. Transparantie, forecasting, heldere communicatie en het nakomen van afspraken zijn hier cruciaal.

Bedrijven die door meer dan één klant of leverancier worden genomineerd, gaan door naar de tweede ronde, waar een kort assessment plaatsvindt. Een jury, voorgezeten door Joes Wigman en Marc Hendrikse, bepaalt wie doorgaat naar de finale. Op donderdag 23 november worden live de winnaars bekendgemaakt tijdens een exclusieve bijeenkomst.

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!