Dutch Technology Festival

Agenda

11 juni 2022 - 18 juni 2022
Extern evenement Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven (NL)

Dutch Technology Festival

De roep om technisch talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners zijn er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de techsector. Die boodschap staat centraal tijdens Dutch Technology Festival: hier geven we technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium.

Hightech is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een festival vol met technologische verrassingen. Na tien succesvolle edities krijgt Dutch Technology Week een vernieuwde opzet en nieuwe naam: Dutch Technology Festival.

De 11e editie van Dutch Technology Festival vindt plaats op 11 juni en van 15 tot en met 18 juni 2022 en laat festivalgangers zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in o.a. gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie waar zij een bijdrage aan kunnen leveren.

Iedereen kan tijdens Dutch Technology Festival zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Wil je deelnemen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dutchtechnologyweek.com

Programma

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!