nl
ESA Industry Space Days 2024

Agenda

18 september 2024 - 19 september 2024
Extern evenement ESTEC Noordwijk (NL)

ESA Industry Space Days 2024

Space for Business Opportunities

Het Europees Ruimteagentschap (ESA) nodigt leden van de ruimtevaartgemeenschap uit om deel te nemen aan de Industry Space Days (ISD) op 18-19 september 2024. De ISD wordt georganiseerd door de MKB-sectie van het ESA Directoraat Commercialisering, Industrie en Concurrentievermogen om de samenwerking tussen verschillende spelers in de gehele ruimtevaartsector te bevorderen.

Het evenement bestaat uit:

  • Vooraf ingeplande 1-op-1 gesprekken om op een efficiënte en tijdbesparende manier nieuwe contacten te leggen.
  • Een tentoonstelling met stands van ESA en de industrie en de mogelijkheid om in contact te komen met toekomstige partners.
  • Keynotes en paneldiscussies met bijdragen van ESA, industrie, investeerders en institutionele partners
  • ESA-presentaties en workshops over zakelijke mogelijkheden en toekomstige activiteiten

Conferentie en Beurs

The event is open to entities and investors from ESA Member States, Associate States and Cooperating States.

De ISD vindt plaats in het European Space Research and Technology Centre (ESTEC) in Noordwijk. therlands. ESTEC is de grootste vestiging van het ESA en het technische en organisatorische centrum van de Europese ruimtevaartsector.

The participation fee is EUR 50 per person (excl. VAT), including entry to the event, access to the B2B platform, shuttle bus services as well as two lunches and a networking reception.

De deelnameprijs bedraagt 50 EUR per persoon (excl. BTW): toegang tot het evenement, toegang tot het B2B-platform, pendelbusdiensten en twee lunches en een netwerkreceptie.

Let op: de beurs is volgeboekt. Om op de wachtlijst voor een stand geplaatst te worden, registreer je je vooraf als exposant.

Meer informatie & Registratie

 

 

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn