nl
HeroFestival 2023 Refresh your system

Agenda

8 juni 2023, 13:00 - 18:30
Extern evenement Innovation center Titaan, Den Haag (NL)

HeroFestival 2023 Refresh your system

Het HeroFestival 2023 vindt plaats op donderdag 8 juni, powered by HortiHeroes & RoboCrops. Dit unieke innovatiefestival is voor ondernemende impactmakers, ambitieus talent (studenten, ondernemers en professionals) en nieuwsgierige vernieuwers en van binnen en buiten de Food & Flower industrie. Dit festival wordt georganiseerd door FME en is onderdeel van de roadmap Smart Industry. Smart Industry gaat over digitalisering van de productieketen. Vaak in samenwerking met MKB in fieldlabs voor de hightech.

Meer informatie


Bekijk de mogelijke interactieve sessies en kies jouw favoriete vier. Maar er is meer waarde te bieden:

  • Connect met studenten, startups, scale-ups en professionals bij gevestigde bedrijven van binnen en buiten de Food & Flower industrie.
  • Leer van ervaren innovators en ondernemende impactmakers zoals Ramon Vullings (cross-industry expert) en Bas van Abel (Fairphone en De Clique) en vraag hen alles.
  • Krijg unieke inzichten in de kracht en potentie van de coolste en meest innovatieve industrie van Nederland en leer over de uitdagingen, innovaties en nieuwe business modellen in onze Horti/AgriFood industrie.
  • Meld je aan voor een pitch of showcase voor onze innovatie community van HortiHeroes, RoboCrops en partners.
  • Deel jouw ideeën, mislukkingen, successen en frisse perspectieven tijdens interactieve sessies waar deelnemers actief kunnen meedoen.

Meld je direct aan

Programma

Programma-Herofestival-2023.jpg

Lees meer over netwerkactiviteiten

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn