nl
InnovatieExpo 2023

Agenda

2 november 2023, 08:00 - 18:00
Extern evenement Van Nelle Fabriek, Rotterdam (NL)

InnovatieExpo 2023

De registratie voor de InnovatieExpo 2023 is geopend! Ontmoet, leer en inspireer samen met overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen die bijdragen aan innovatie in de fysieke leefomgeving. Ontdek baanbrekende projecten en ideeën op het gebied van slimme steden, circulaire economie, energietransitie en meer. Bouw ook mee aan de toekomst van onze leefomgeving op de InnovatieExpo op 2 november 2023 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Meer informatie en aanmelden

Innovatieve organisaties verbeelden hun innovaties op de InnovatieExpo. Dankzij de verbinding van kennis, beleid, markt en maatschappij kan de InnovatieExpo deze innovaties helpen versnellen. Zo draagt de InnovatieExpo bij aan opschaling, samenwerking en financiële ondersteuning van innovaties voor een fysieke leefomgeving in transitie. Het thema van de InnovatieExpo 2023 is 'Samen bouwen en innoveren aan een toekomstbestendig Nederland. Met 2.000 bezoekers en een ruim aantal participanten en sprekers belooft het een waardevol evenement te worden. ​

Ben je op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners om met innovatieve oplossingen bij te dragen aan de transities binnen de fysieke leefomgeving? Kom dan verbinden op de InnovatieExpo 2023!

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!