nl
Innovatiemissie automotive-industrie in Noord-Frankrijk

Agenda

14 september 2022 - 16 september 2022
Extern evenement Hauts-de-France (FR)

Innovatiemissie automotive-industrie in Noord-Frankrijk

Ben je actief in de automotive-industrie? En wil je weten wat de ontwikkelingen zijn in Noord-Frankrijk op het gebied van schone en slimme voertuigen? Ga dan mee met de innovatiemissie voor de automotive-industrie in de Hauts-de-France regio van 14 t/m 16 september 2022 georganiseerd door RAI Automotive Industry NL en RVO.

Waarom Noord-Frankrijk?

De regio Hauts-de-France in Noord-Frankrijk is de regio waar de meeste auto’s geproduceerd worden van Frankrijk. Met drie originele onderdelenfabrikanten (Renault, Stellantis en Toyota) op zeven productiesites vormt de regio hét centrum van de automotive-industrie.

Ook staat er de bouw van drie batterijen-gigafactories gepland door de consortia Verkor met onder andere Renault en Plastic Omnium, ACC (Stellantis , SAFT en TotalEnergies) en Envision, AESC en Renault. Verder bezit de regio een rijk ecosysteem aan onderzoek-, test- en pilotcentra rond elektrificatie, batterijen en slimme voertuigen.

Voor wie?

De missie richt zich met name op R&D managers, business development managers, CTO's en CEO's van geïnteresseerde bedrijven (mkb en grote bedrijven) en kennisinstellingen

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan deze innovatiemissie? Aanmelden kan tot uiterlijk 9 juni 2022.

Meer weten en aanmelden

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn