Innovatiemissie duurzame luchtvaart Toulouse

Agenda

4 juli 2022 - 6 juli 2022
Extern evenement Toulouse (FR)

Innovatiemissie duurzame luchtvaart Toulouse

Bent u bezig met onderzoek, ontwikkeling of productie gericht op nieuwe duurzame vliegtuigtechnologie? En wilt u uw krachten bundelen met de Franse lucht- en ruimtevaart sector? Ga dan mee met de innovatiemissie duurzame luchtvaart naar Toulouse van 4 juli t/m 6 juli 2022.

Voor wie?

Bent u als ondernemer, technologieprovider of onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling die actief is op het gebied van duurzame luchtvaart? Dan is deze missie mogelijk interessant voor u.

De missie richt zich met name op R&D managers, business development managers, CTO’s en CEO’s van geïnteresseerde bedrijven (mkb en grote bedrijven) en kennisinstellingen. Het verkennen van samenwerking op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van het vliegtuig van de toekomst staat tijdens deze innovatiemissie centraal.

Waarom Toulouse?

Toulouse is het centrum van de lucht- en ruimtevaart in Frankrijk. Het is de stad van onder meer de AIRBUS Group, ATR, Thales, Safran, Dassault en kennisinstellingen als ISAE-Supaero en ONERA. Deze partijen vormen samen met een groot aantal mkb bedrijven en start-ups een innovatief ecosysteem.

Lees meer over de doelen en het programma van deze innovatiemissie op:

website RVO

website NAG

Heeft u vragen over deze innovatiemissie? Neemt u dan contact op met Roy Paulissen (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - RVO) of Liselotte Zoetmulder (Netherlands Aerospace Group - NAG). 

 

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!