nl
Introductiesessie 'Maak kennis met de 12% Challenge'

Agenda

27 januari 2023, 13:00 - 15:30
Extern evenement

Introductiesessie 'Maak kennis met de 12% Challenge'

Wil jij aan de slag met het digitaliseren van jouw organisatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? De 12% Challenge biedt hulp! Ontdek tijdens de introductiesessies vrijblijvend hoe je met dit trainingstraject – met behulp van diverse experts - samen met andere ondernemers praktisch aan de slag kunt gaan met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in jouw bedrijf.

Om competitief te blijven als Nederlandse maakindustrie in Europa en in de rest van de wereld is er een digitaliseringsslag nodig. Een grote opgave, die we alleen samen kunnen oppakken. De 12% challenge helpt om deze grote opgave kleiner te maken. We nodigen de industrie uit om iedere maand 1% verbetering te realiseren op een gebied dat bijdraagt aan de digitalisering van het bedrijf. Je zult versteld staan hoeveel slechts 1% oplevert op het gebied van productiviteit, concurrentievermogen en extra liquiditeit!

Introductiesessie

Tijdens de introductiesessie vertellen we je vrijblijvend hoe je tijdens dit trainingstraject – met behulp van diverse experts en samen met andere ondernemers - praktisch aan de slag gaat met het optimaliseren van de processen in jouw bedrijf. Je zult versteld staan hoeveel slechts 1% oplevert op het gebied van productiviteit, concurrentievermogen en extra liquiditeit! Door de samenhang tussen de thema’s kan de 1% die we aanpakken uitbreiden naar 5-7 %. Je digitaliseert dus niet alleen je bedrijf slim, maar je verbetert de winstgevendheid ook fors! Hoe dit werkt? Dat vertellen we je in de introductiesessie.

Details

De introductiesessie vindt plaatst op 27 januari van 13.00 - 15.30 u bij Smart Makers Academy in Haarlem en is voor Mki-bedrijven die aan de slag willen met het digitaliserenn van hun processen.

Het programma volgt binnenkort.

De informatiesessie in Tilburg is op 3 februari.

Meer informatie en aanmelden

Volg ons!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn