Jubileum bijeenkomst 5 jaar Holland Robotics

Agenda

19 mei 2022, 15:00 - 18:00
Extern evenement Mikrocentrum, Veldhoven (NL)

Jubileum bijeenkomst 5 jaar Holland Robotics

High Tech NL cluster Holland Robotics bestaat vijf jaar en viert dit op donderdag 19 mei, van 15.00 tot 18.00 uur met een jubileumevenement. Tijdens dit evenement blikt Holland Robotics terug, maar kijkt vooral ook vooruit.

Hoe het begon

Vijf jaar geleden kwam vanuit de markt de vraag naar een collectief ecosysteem voor de robotica. Holland High Tech partner High Tech NL heeft deze vraag opgepakt en is gestart met Holland Robotics. Het bouwen van een krachtig ecosysteem was een van de doelen en het cluster heeft de afgelopen vijf jaar veel partijen met elkaar verbonden. Stimuleren van innovatie was en is nog steeds een van de pijlers van Holland Robotics. Door het opstarten van projecten worden technologie en eindgebruiker met elkaar verbonden en door financiële ondersteuning kunnen innovaties versneld worden.

Blik op de toekomst

In 2018 presenteerde Holland Robotics samen met 18 toonaangevende industriële spelers en wetenschapsinstellingen de position paper ‘Kansen voor de Nederlandse robotica'. Op dit moment is het cluster druk bezig met het vervolg hierop zodat Nederland ook in de toekomst succesvol blijft op het gebied van robotica. Tijdens het jubileumevenement presenteert Holland Robotics de roadmap voor de komende 5 jaar.

  • Donderdag 19 mei
  • 15.00-18.00 uur
  • Mikrocentrum, Veldhoven

Programma en aanmelden

Volg ons op LinkedIn

Meer nieuws en evenementen delen we via onze LinkedIn-pagina.

Go!